Deschidere

La 07 februarie 2014 a avut loc lansarea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii în raionul Aneii Noi (BCIS). Biroul a fost deschis în cadrul citeste...

Anenii-Noi.MD

Lansarea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii în r-nul Anenii Noi

La 07 februarie 2014 a avut loc lansarea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii în raionul Aneii Noi (BCIS). Biroul a fost deschis în cadrul Programului UN Women “Abilitarea economică a femeilor prin creşterea oportunităţilor de angajare în cîmpul muncii în Republica Moldova”, implementat în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerul Economiei.

Biroului Comun de Informa ţii şi Servicii în raionul Anenii Noi (BCIS) oferă informaţii şi prestează servicii în următoarele domenii: angajare în cîmpul muncii, asistenţă şi protecţie socială, raporturi de muncă, iniţierea şi dezvoltarea afacerilor, relaţii funciare şi cadastru, servicii de extensiune şi consultanţă în agricultură.

Biroului Comun de Informaţii şi Servicii activează sub egida Consiliului Raional Anenii Noi şi este deschis pentru toţi locuitorii raionului Anenii Noi în fiecare zi de luni a săptămînii orele 09.00-12.00.

 

Adrese Utile